Recensies / Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.172.135.8 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Babette uit Borne heeft geschreven op 25 augustus 2017 om 09:31
Wij hebben al een aantal beeldjes thuis, stuk voor stuk prachtig! Ze heeft ook op speciaal verzoek een prachtig bullenpaar gemaakt! Hopelijk gaat ze nog heel lang door met haar prachtige creaties! ?
Jolanda uit Rilland heeft geschreven op 24 augustus 2017 om 12:58
Het beeldje van ons overleden hondje is zo mooi en goed gemaakt hij gaat overal mee naar toe . We zullen het zeker ook van ons andere hondje laten doen Dankjewel Marja
Axel en Lien Grzempowski. uit Heerlen. heeft geschreven op 23 juli 2017 om 08:54
Het is echt prachtig de kunstwerken van Marja. Wij hebben er meerdere van glaswerk tot de beeldjes en ze zijn geweldig mooi. Ook vinden wij de kerstbullies geweldig. We kunnen het iedereen aanraden om eens rond te snuffelen op deze site. Marja bedankt voor je mooie kunstwerken we genieten er nog alle dagen van. Liefs Axel en Lien.
Wilms uit Herkenbosch heeft geschreven op 22 juli 2017 om 13:37
Hallo Marja, Ik heb vorig week bij jou een beeldje besteld van een bullterrier. En ik moet zeggen dat hij goed gelukt is hij lijkt er sprekend op. Hij is erg leuk geworden vooral met die duikbril/ fles en zwemvliezen. Mijn man is duik instructeur in combi met de bull hij vond het geweldig leuk. Ik kan jou aan iedereen aanbevelen een echte kunstenares. Leuke website trouwens. ?
Jolanda Smits uit Almelo heeft geschreven op 22 juli 2017 om 13:36
Marja is een kunstenares. Ik heb ook al meerdere beeldjes bij haar besteld. Dit waren vaak beeldjes van overleden hondjes om als geschenk en steun te geven. Marja weet elke keer net "iets" speciaals toe te voegdn,zodat haar beeldjes extra dierbaar zijn. En naast haar talent,is ze ook een geweldig lief mens Xx.
Chan Zinnemers uit Apeldoorn heeft geschreven op 22 juli 2017 om 10:33
Marja is een ware kunstenares! Wij hebben meerdere beeldjes van haar in huis. Zowel van vrienden gekregen als opdrachten die wij haar hebben gevraagd te maken. Altijd is het resultaat boven verwachting prachtig!!
Vincent Kunkeler uit Almere heeft geschreven op 22 juli 2017 om 07:39
Hoi Marja, ziet er heel erg goed uit. Net als dat hele mooie handwerk dat jij maakt. Voor jouw is niets te gek en je maakt alles naar wensen van de klant. Keep the good work!
Hennie Kowski uit Almere heeft geschreven op 22 juli 2017 om 07:33
Ik ken Marja al een hele tijd en volgens mij is ze een ware kunstenares! Alles wat ze maakt is prachtig van beeldjes tot raamhangers en ook de tekeningen zijn kunstwerken! Na het overlijden van mijn 2 bull terriërs heeft ze (samen met Herman) een prachtig beeld van onze lieverds gemaakt. We zijn daar nog elke dag heel erg blij mee.
Sylvia Knopper uit Bilthoven heeft geschreven op 22 juli 2017 om 01:06
Een dame met heel veel talent die voor jou maakt wat je in gedachten hebt en ik kan volmondig zeggen dat ze ontzettend creatief, meelevend en sociaal is. Wat haar ogen zien maken haar handen in zowel beeldjes, glas in lood, kerstballen als waterverfschilderijen. Bovendien levert ze jouw bestelling razendsnel. Top ondernemer met hart voor bullen en alle andere dieren!
Germaine v Hofwegen uit Capelle a/d IJssel heeft geschreven op 21 juli 2017 om 21:53
Mooie site Marja. Ik heb al heel wat beeldjes stuk voor stuk mooi en leuk.Ook heel blij met mijn memory beeldje. Je bent een echte kunstenares Marja.?
Leonie uit Zelhem heeft geschreven op 21 juli 2017 om 21:45
Marja kan alles! Ze is zo ongelooflijk creatief en meedenkend. Een mens met het hart op de goede plek. En op de een of andere manier weet ze altijd precies hoe je het hebben wil!!!
Bianca Pluym uit Helmond heeft geschreven op 21 juli 2017 om 20:25
Ik ben zo blij met mijn custom made hondjes voor in de kerstboom. Ook de snoeppot met de custom made teckel van onze vrienden was een groot succes, ik zal zeker nog vaker bestellen, heel veel succes.
Chantal uit Coevorden heeft geschreven op 21 juli 2017 om 20:00
En heel veel succes met de site. Ziet er top uit?
Chantal uit Coevorden heeft geschreven op 21 juli 2017 om 19:59
Onwijs blij met onze urn Super creatief en heel netjes Alles kan netjes in overleg Hoe je zelf iets wilt. Ga zeker nog eens weer bestellen zowiezo de urns hopelijk duurt dat nog wel even?
Pauline Doef uit Venhuizen heeft geschreven op 21 juli 2017 om 19:25
ik heb inmiddels al een behoorlijke collectie beeldjes en tekeningen, zelf besteld of gekregen. Ook heb ik al vaak contact gehad als we iets moois wilden hebben als 'memory'. Altijd heel erg fijn contact, en prachtige beeldjes of tekeningen. Ik ken je als een super creatieve kunstenaar en wil je heel veel suc7 wensen met je nieuwe site.
Reny uit Almere-Haven heeft geschreven op 21 juli 2017 om 18:06
Mooiewebsite! Succes!
Coby Vriethoff uit Rotterdam heeft geschreven op 21 juli 2017 om 17:29
Ik heb nu een aantal maal iets besteld en ben erg blij met wat ik thuisgekregen heb. Van beeldjes tot raamhanger. Ik ben er blij mee. Erg leuk en mooi gemaakt
Kimberley uit Almere heeft geschreven op 21 juli 2017 om 17:25
Al een aantal keren wat laten maken bij Marja. Super blij er mee, Ik krijg zelfs van mensje berichten wie het gemaakt heeft ik stuur ze allemaal door naar Marja ❤ Super blij met haar en haar creativiteit en zal de komende jaren zeker meer bestellen. Dankjewel dikke kus
Steffi N. uit Wald, Germany heeft geschreven op 21 juli 2017 om 17:12
Ich hatte sehr netten Kontakt mit Marja und habe 3 Glasbilder bestellt. Alle 3 sind wunderschön in super Qualität und kamen zeitnah. Wir bestellen jederzeit gerne wieder bei Bullomania